Alehaukan löydötMoi,

ajattelin näyttää pari tosi hyvää alelöytöä, jotka tein Tammikuussa. On ehkä eettisesti ja moraalisesti väärin näyttää ostoksia (koska ostaminenhan on tosi turhaa niinku tiedetään..). Mutta. Tässä ne nyt tulee.

"The raitamekko" olikin mun ostoslistalla. Aika monta mekkoa sain sovitella ennenkuin löytyi se sopiva. Tämä täyttää nyt kaikki asettamani kriteerit. Mekko on siis tarpeeksi pitkä, sopivan väljä eikä näytä makkarankuorelta. En kyllä kehtaa kertoa mistä mekon ostin. Joten jätetään se nyt salaisuudeksi. Ja joo, mekossa on valkoista vaikka taannoin postauksessa olinkin sitä mieltä että valkoinen on aika nou nou lasten kanssa..  Ja se tärkein. Mekko oli -50% alennuksessa! Minä ja lompakko kiitetään!
 

No sitten tämä toinen ostos. Sovittelin tätä Lindexin neuletakkia jo syksyllä. Mietin sitä ihan vakavissani syksytakin korvikkeeksi. Takin korkea hinta sai mut kuitenkin jättämääm sen rekille. Mutta mitä löysinkään alesta. Siellä tämä ihanuus roikkui, -70% hintalapulla varustettuna. Eikun kassan kautta kotiin. Tätä aion nyt keväällä käyttää ihan takkina, kunhan kelit lämpeävät! Juuri nyt olen erityisen innostunut näistä kauluksettomista "vanhan ajan" malleista!


Ostan muuten nykyisin tosi vähän vaatteita normaalihinnalla. Suurin osa esimerkiksi lempimerkkini house of lolan vaatteista on hankittu myyjän mallikappalemyynneistä tai lolakirppiksiltä. Kyttäilen myös tarkasti Zalando Loungen tarjoukset. Siellä myydään säännöllisesti eri tuotteita (ilmeisesti jäännöseriä) hyvällä alennuksella.

Mitä alelöytöjä sä olet tehnyt?

Ihanaa ystävänpäivää kaikille mun lukijoille!

Kommentit