#loma

Terkkuja terkkuja lomalta! Tällä kertaa lomaa vietellään ihan tässä kotona. Joskus näinkin. Esikoinen lähti mummolaan ja mies on töissä, joten reissuun ei ollut syytä lähteä. Mä pääsen pienelle lomareissulle viikonloppuna. Jos sulla on jotain Tampere vinkkejä antaa, niin feel free. On tähän reissuttomuuten tietty syynä myös raha. Tämän vuoden lomabudjetti kuluu Vietnamin reissuun ja Vuokatin lomaan. Onhan siinä ( ja se Rodoksen reissu myös ) jo kaikkea ohjelmaa!

 Me ollaan tosiaan pienten kanssa tehty ihan perus arkijuttuja. Ja nautittu siitä ettei meillä oo kiire minnekään. Illalla vien keskimmäisen ekaa kertaa laskettelemaan. Mennään siis lastenrinteeseen ottamaan vähän tuntumaa. Saas kattoa miten menee. Myös uimahallireissu taitaa olla ohjelmassa. Sitä on myös toivottu kovin!

 Mitäs sä oot puuhaillut lomalla? 

 On muuten ihan käsittämätöntä, miten nopeasti aika menee. Vastahan mä iän äippälomalle ja viikon päästä tähän aikaan oon univormu päällä töissä. Nyt on totisesti nautittava näistä viikoista lomapäivistä!

 Nyt mä lähden vähän kuvailemaan vaatteita myyntiin... joskus nämäkin projektit pitää tehdä!   Ihanaa helmikuun viimeistä! 

Kommentit