Pihistä tai panosta

Tehän tiedätte, että rakastan laukkuja. Ja tiedätte myös että olen nuuka. Tai ainakin haluan aina maksaa vähän asioista.  Olen kuolaillut tovin ( taas) yhtä laukkua. Olen rakastunut By Malene Birgerin "arabian flower" kuosiin. Yksi Grineeh laukku mulla jo on. Mutta kun haluan lisää. Ainut vaan että laukut on mun mielestä vähän liian arvokkaita. Siis 250€ keinonahkalaukusta pn vähän too much. Olen salaa toivonut, että jostain löytyisi samantyyppinen laukku, mutta pienemmällä hintalapulla varustettuna. Ja kuulkaas. Toiveeni on toteutunut.   Alkuperäinen By malene birgerin grineeh laukku näyttää tältä.  
  budjettiversio NYPD:n tapaan näyttää tältä.  
  Melko samanlainen kuin hintavampi versio. Eikö? Tässä halvemmassa laukussa on irroitettava olkahihna ( taaperon Mutsi kiittää) sekä vetoketjusuljenta ( hyvästi pitkin autoa lojuvat tavarat). Niin ja nahkaosat ovat myös tässä mallissa keinonahkaa. Ja se hinta? Mun matikkapäällä laskettuna kolmasosa kalliimmasta.   Arvaatteko kumman ostin?

Kommentit

  1. Online casino in Maharashtra nears gambling boom
    It has a reputation for taking out the jackpot slot machine games, especially as 온카지노 it was launched in 2018. They are some of 바카라 사이트 the best 카지노 known online

    VastaaPoista

Lähetä kommentti