Uintia ja kakkua


Oikein hyvää Runebergin päivää sinne ruudun toiselle puolelle!

Toivottavasti tänään on syöty torttuja ihan luvan kanssa. Mä ainakin olen, makeaa siis. En niinkään noita torttuja. Mutta muuten ollaan koko perhe herkuteltu. Caffitella- kahvilassa, mm palokan cittarilla, oli tänään kakkubuffa. Käytiin siellä koko perhe herkuttelemassa. Ja hyvää oli. 8,90 eurolla sai syödä niin paljon kuin jaksoi makeita ja suolaisia herkkuja vitriinistä. Lisäksi oli vielä kahvia, teetä ja mehua. Mennään tuonne koko perheen voimin taatusti uudestaan. Kukapa tietää vaikka jo ensi sunnuntaina.

Tänään on muutenkin ollut oikein perhepäivä. Käytiin nimittäin koko perheen voimin aalto alvarissa uimassa. On kyllä tosi kivaa puuhastella kaikki yhdessä! Ja varsinkin uiminen tuntuu maistuvan koko porukalle. Suunnitellin vielä, että lähden kohta puoliin lavis-tunnille. Vähän vastapainoa kaikelle herkuttelulle.

Tän illan ohjelmassa on lavistunnin lisäksi vielä uimapuvun metsästys. Nykyinen uikkari kun on vähän liian avoin etumuksesta mun makuun. En oikein tykkää kun koko ajan saa varoa, ettei paljastele liikoja :D Mistähän löytäis hyvän ja edullisen?

Mitäs sun sunnuntaihin?

Kommentit