Kaikki kiva loppuu aikanaan


Niin se vaan menee, että kaikki kiva loppuu aikanaan! Nyt on taputeltu ihana tyttöjen reissu Tampereella pakettiin. Voi miten hyvää tekikään vuorokauden irtiotto ystävän kanssa. Paljon hyviä keskusteluja, naurua, juomaa, ruokaa ja hyvää musaa. Enempää en osaa toivoa! Sovittiin, että otetaan homma uusiksi. Ja niin me todellakin tehdään. Tästä tulee tapa! Yövyttiin Sokos hotel Tornissa ja voin lämpimästi suositella. Hyvä hotelli, tosi iloinen palvelu ja oikein maittava aamupala. Taidan ruveta suostuttelemaan miestä pienelle Tampereen reissulle.

Huomenna suoritetaan läpsystä vaihto miehen kanssa. Minä palaan töihin ja hän astuu koti-isän rooliin. Mun "mammaloma" sujahti ohi tosi nopeasti. Nyt täytyy ohjelmoida itsensä työmoodiin. Ja orientoitua paiskimaan töitä eläkeikään saakka. Vähän haikeaa että mammalomia ei enää tule. Toisaalta viihdyn kyllä duunissakin. Puolensa kaikessa.

Toivottelen just sulle mitä aurinkoisinta sunnuntaita! Mä taidan hetkeksi laittaa silmät kiinni ja nauttia vielä pienen hetken omasta ajasta täällä bussissa.  

Kommentit