Long time, no seeMoi,
Pitkästä aikaa. Kuukauden blogitauko tuli pidettyä vähän vahingossa. Arki (ja työt) on vain vienyt niin vahvasti mukanaan.  Pohdin jo tässä palaanko tänne blogiin enää ollenkaan. Mutta, tuntuisi tosi tylsältä vain kadota kuin "pieru saharaan". No en sitten kadonnut minnekkään. En sinne saharaan enkä muuallekkaan.

Tässä kuukauden aikana on tosiaan totuteltu uuteen arkeen. Mä olen käynyt töissä ja mies on hoitanut lapsia. Ja homma toimii kivasti. Ollaan ehditty hioa kesän lomasuunnitelmia. Ja kuumeilla tulevaaa matkaa. Kohta saa ihan oikeasti kaivaa bikinit (oikeasti jonkun tankini viritelmän)ja aurinkorasvaputelit esille. Voi kuinka kaipaankaan jo lämmön kosketusta ihollani.

Olen myös aloittanut (oikeastaan ihan tässä ja nyt) jonkin sortin Konmari "tavarasta eroon" proggiksen. Laitoin just pari laukkua myyntiin. Koska oikeasti alkoi vähän ahdistamaan tämä tavaramäärä. ja kuinka paljon olen kuluttanut rahaa turhaan. Yritänkin olla tästä lähtien vähän tarkempi kuluttaja. Nyt projektina on tosiaan karsia kaikki ylimääräiset laukut ja vaatteet veks. Ja tähän on hyvä ryhtä nyt kun "punainen paholainen" sai uuden kodin :) Punaisesta paholaisesta lisää tuonnempana.

Taidankin ruveta kuvailemaan myytäviä vaatteita tuonne nettikirppiksen puolelle :)

Mites sun huhtikuu on mennyt ja kevät edennyt?

ps. kuva on perheen yhteiseltä lomareissulta vuokatista. Iso peukku Vuokatille. 

PS2: kevään kunniaksi kokeilin myös vähän uutta ilmettä tähän blogiin.

Kommentit