inspis

Moi.

Siellä se nyt sitten tönöttää. Se meidän talo nimittäin <3 Voi vitsit mikä tunne nähdä kun oma talo nousee omalle tontille. koko homma alkaa konkretisoitumaan kummasti. Ei se talo nyt siis mikään muuttovalmis, vielä, ole.. Pelkät seinäthän + pressu katon päällä siellä on toistaiseksi. Mut kuitenkin.

Yksi inspiraatiokuva alla.. Kuva on napattu ihanasta ja pienestä hostellista, jossa yövyimme kesälomareissulla.Tämän idean pohjalta lähdetään toteuttamaan meidän wc:tä (yhtä niistä).arvatkaa muuten olenko kuvannut niitä purkkeja??? No en joo en. Koko päivä on pönötetty aika tehokkaasti tontilla ihmettelmässä nosturia ja ahertavia työmiehiä... Mutta kyl ne kuvat sit joskus....

mukavaa viikkoa. Mä oon ainakin liikenteessä pirteellä mielellä.

post signature

Kommentit

 1. Miten hitsissä se talo nyt jo siellä nököttää, nopeeta toimintaa, eikös se 'kuoppakin' kaivettu just?! Vau, mä oon niin kade. Koska teillä on tarkoitus päästä muuttamaan?

  VastaaPoista
 2. Onnea hyvälle alulle! Wau!

  Meillähän oli vanhassa kodissa vähän tuollainen wc :) hyvä maku sinulla :D

  VastaaPoista
 3. Terhi: talo tulee elementtitoimituksena, eli seinät nousee ihan päivässä pystyyn!! Jos kaikki menee niinku on suunniteltu niin vappua juhlitaan uudessa kodissa!!!

  La Petite Princesse: kiitos!!! jostain syystä tämmönen simppeli ja maalaisromanttinen linja viehättää just nyt kovasti!

  VastaaPoista
 4. Kävin ihailemassa uutta kotianne ja on se kyllä komia! :)

  -K-

  VastaaPoista

Lähetä kommentti