lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin

Tiistaita!

Lupasin vähän tunnelmapaloja meidän lomalta. Joten tässä olis. Olkaapa hyvä. Meidän lomareissu koostui Helsinki-Tukholma-risteilystä sekä lomailusta mun vanhempien luona Espoossa. Huomaan, että meidän perheestä on kuoriutunut varsinainen risteilyiden vakkariasiakas. Tämä taisi olla jo kolmas risteily tälle vuodelle? No, Kiva ja helppo tapa lähteä reissuun. Ja varsinkin tuo "päivä Tukholmassa -risteily" on tosi kätevä viis vee lapsen kanssa.  Tällä kertaa laivalla oli muumit ja suomenkielinen musiikkiteatteri-esitys lapsille. Tosi kivaa ohjelmaa siis.

Tukholmassa ohjelma oli suunniteltu täysin muksun ehdoilla. Ei siis shoppailua tai mitään muutakaan aikuisten (=mun) juttuja. Sen sijaan suunnattiin Junibackeniin. Ihana paikka. Olin jotenkin odottanut, että se olisi ollut isompi. Mutta ei. Paikan toteutus oli, enivei, hieno. Ja satujuna kosketti ihan näin aikuistakin. Mua jotenkin aina itkettää se Veljeni leijonamielen tarina. Pieni mies oli luonnollisesti tosi tosi innoissaan paikasta. Kaiken kaikkiaan hieno paikka. Ja voi kääk mitä ihania herkkuja siellä kahvilassa oli.



Muusta lomailusta ei niin ole kerrottavaa. Maltillista shoppailua ja lorvailua. Ja Ai juu. piipahdettiinhan me miehen kanssa "vip-vieraina" yhden kauppakeskuksen avajaisissa. Siellä oli missit, Teuvo ja me. Jep.  Ihan kiva kokemus sekin. Ihmettelen kyllä edelleenkin, miten ihmeessä edes saatiin kutsu tuone.


Näihin kuviin ja tunnelmiin. Moi.

ps. odotan ehkä ihan hintsusti jo seuraavaa lomaa.

Kommentit