lauantai moikat!

Moi,

niin vaan pyörähti arki taas uusin kuvioin käyntiin. Pikkasen on sopeutumista "työmoodiin"- lähinnä ajankäytön hallintaa ja sen sellaista.. Illat kun tahtovat venyä vähän pitkiksi. Ja liikunnalle olis kanssa kiva löytää aikaa! Täytyy vissiin miehen kanssa pitää kalenterien synkronointi hetki. Ollaan sitten vähän enemmän perillä toistemme ja koko perheen menoista!



Tänään on ollut oikein mukava päivä. Kävin ystävän kanssa hiihtämässä ja sen jälkeen kahviteltiin + saunottiin. Kyllä nyt on maailma parempi paikka. Ja olo ihan super energinen! Ihan parasta oli myös saada siivota koko koti rauhassa. Mies otti molemmat lapset mukaan pojan harrastusreissulle. Enpä olisi uskonut, että joskus hurraan sille että saan yksin siivota! Mutta oikeesti, ei hullumpi tapa viettää omaa aikaa. Saa rauhassa järjestellä mööpeleitä ja siivota ilman että kukaan häiritsee.

Kuva liittyy tiivisti päivän teemaan. Kyllä. Matkasuunnitelmia on tehty ja joku hahmotelma alkaa olla päässä. Toiveena olisi, että tämän viikonlopun jälkeen meillä olisi lentoliput ostettuna. ja ehkäpä hotellikin varattuna.

Kivaa viikonloppua sulle!


Kommentit

Lähetä kommentti