uutta ilmettä olkkariin

moi,

ihan super laiska sunnuntai menossa. Pienen kuskausreissun jälkeen olen ollut aivan ventti. Tuntuu etten ole saanut mitään järkevää aikaiseksi. Onneksi aina ei tarvitsekkaan. Näin löysäilypäivänä oli hyvää aikaa ottaa vähän valokuvia olkkarin uudesta ilmeestä.

Ikean Ektrop nojatuoli tuli perjantaina, kuten oli sovittukkin. Vielä perjantai iltana oli pakko tuo nojatuoli koota (ihan ittekseni!!!). Nyt parin päivän jälkeen olen tosi tosi tyytyväinen lopputulokseen. Nojatuoli, vaikka onkin eri sarjaa kuin sohva, sopii olkkariin tosi hyvin. Ja mikä parasta, siinä on tosi mukava istua. Testattu on!!! Myös herra kuus vee tykkää nojatuolista ihan hurjasti, se on nykyisin hänen lempipaikkansa!


Nojatuolin pariksi hankin vielä pari päällistä super edullisesti H&M home:sta. Nämä oli alennuksessa 2,95€/kpl. Nyt kun sohvalla ja nojatuolissa on raitaa, ei nuo raidalliset verhot haittaakkaan enää yhtään. Olisikohan isommat sisustusjutut nyt hetkeksi tässä?  Ne beiget (pellava)pussilakanat mua vielä houkuttelee.. Mutta onhan tässä aikaa toteutella näitä mielitekoja. Tai oikeastaan ne pussilakanat olisi oiva lahjaidea vaikka äitienpäiväksi. Vai mitä kulta?

Kuvien ottamisen jälkeen ruskea taso/penkki/mikälie palasi muuten taas omalle paikalleen. Ihan oikeasti se on yksi meidän ruokapöydän tuoleista, mutta toimii myös laskutasona. Tuohon kulmaukseen sopisi muuten hyvin joku valkoinen "rouhea" pieni taso. Vai mitä ootte mieltä?

Nyt on ehkä ihan pakko ruveta nujertamaan pyykkivuorta ja vähän siivoilemaan. Toiveissa olisi myös edistää vähän "sen matkan" suunnitelmia. Me ei nimittäin olla vieläkään saatu varattua lentoja. No, ehtiihän tässä.

Mukavaa sunnuntaita!

Kommentit

  1. Hei! Aika erikoinen valinta,minusta tuo tuoli ei kyllä passaa yhtään tuon sohvan kanssa..ihan kuin olis kalusteet vaan kerätty jostain..kivat kyllä erillään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei ratkaisu ole mieleesi. Onneksi nämä ovat vain makuasioita! Laajemmasta kuvakulmasta (pönttis, sohvapöytä yms) tarkasteltuna nojatuoli sopii kuvaan mainiosti.

      Poista

Lähetä kommentti