Hei hei heinäkuu

Jotenkin haikeaa. Musta tuntuu, kuin kesä olisi ollut ja mennyt. Siitäkin huolimatta, että mulla on vielä viikko kesälomaa. En tiedä johtuuko se tästä (kurjasta) säästä, vai lähestyvästä koulujen alkamisesta, vai syyskatalogeista joita tipahtelee postilaatikkoon. Olenkohan ainut, kenen kesäfiilis oli ja meni? Meidän piti mennä ensi viikoksi vuokramökille. Mutta onneksi peruttiin koko juttu. Ei kauheasti nappaa hillua jossain mökillä näillä keleillä. Sen sijaan on ihan ok olla kotona. Yritän saada liikuntainnostuksen taas nousemaan. Viimeiset pari viikkoa kun lenkkarit on saaneet lojua eteisen kenkähyllyllä. Olin tänään jo melkein lähdössä lenkille. Kunnes alkoi satamaan. Huoh.

Heinäkuussa siis tehtiin duunia ja lomailtiin. Kollaasiin kuvat on kaikki eiliseltä. Käytiin A:n veljen perheen kanssa ralleissa. Ja vietettiin muutenkin oikein mukavaa aikaa yhdessä. Heinäkuu oli kiva. Ja elokuusta tulee varmasti kiva. Tähän kuuhun osuu nimittäin kahdet häät ja yhdet sukujuhlat. Tiedossa on siis hyvää ruokaa ja mukavaa yhdessäoloa. Kirsikkana kakun päällä on ens viikon kampaaja. Mä tykkään!

Miten sun heinäkuu meni?

Kommentit

 1. Tultiin juuri mökiltä, ja sateen katselu ei lukeudu niihin mun lemppareihin, kun on tuvassa kuuden muun kanssa, joista kolme on lapsia. Aika käy ylityksäksi, ja bonuksena kura ja kosteus. Kotona olo näillä säillä on tosi jees.

  Heinäkuu meni töissä (jes) lasten uimakoulussa ja pyykinpesussa. En ottanut aurinkoa tai uinut. Erilainen heinäkuu siis. Nyt on kyllä sellainen fiilis että ihanaa, kun koulut ja päiväkodit alkaa. Tulee taas jotain tolkkua tähän menemiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, juurikin tuon takia (mökissä sateella) peruttiin mökkireissu. Vielä kun omat mukulat on kohtuu vilkkaita, niin järkihän siinä lähtee.

   Hyvä että sulle maistuu työt! Mä kyllä lomailen mieleläni vielä viikon. Mutta kuten joku kirjoitti (jonkun toisen blogin kommenttilootassa), pitää olla iloinen että on duunipaikka mihin palata. Ja oon täysin samaa mieltä. Ei se töissäkäynti nyt mitään kamalaa ole!!! Ja on muuten kiva kun arki palaa taas uomiinsa. Loma ei tuntuis lomalta jos aina sais vaan olla"

   Poista

Lähetä kommentti