Black Friday tulee, haavelista alehulinoita varten!

Mulle Black Friday on ollut ihan tuntematon juttu, tähän asti. Päivän idea tuli kuitenkin tutuksi luettuani all you need is white blogin postauksen. Samalla, luettuani kilpailusta (kts linkki)
päätin että osallistun siihen. Totta kai!

Wikipedia kertoo ostoshullujen unelmapäivästä seuraavaa:
"Black Friday (musta perjantai) on kiitospäivän jälkeinen päivä eli marraskuun neljäs perjantai, ja sitä pidetään Yhdysvalloissa kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Black Friday on kaupoille vuoden suurin yksittäinen ostospäivä ja ne myyvät erilaisia tuotteita alennettuun hintaan. Kaupat avaavat ovensa normaalia aikaisemmin, yleensä viideltä tai kuudelta, ja ne pysyvät avoinna jopa iltayhteentoista asti. Vuosittain amerikkalaiset kuluttavat päivän aikana kymmeniä miljardeja dollareita.
Nimitys ”Black Friday” juontaa juurensa Philadelphiaan 1960-luvulle, jossa kiitospäivän jälkeistä päivää alettiin kutsua mustaksi johtuen vilkkaasta liikenteestä. Myöhemmin termi levisi ympäri Yhdysvaltoja ja sittemmin merkitys on yhdistetty myös kirjanpidossa käytettäviin väreihin. Alkuvuosi on useille kaupoille vielä tappiollista eli tilinauhoissa punaista, mutta Black Fridaysta eteenpäin tehdään voittoa – eli mustalla kirjattavaa tulosta.
Black Friday on siirtynyt Yhdysvalloissa entistä enemmän verkkokauppoihin. Verkko-ostosten arvo ylitti ensimmäistä kertaa miljardin dollarin rajan vuonna 2012.Suurin osa tarjouksista koskee kulutuselektroniikkaa kuten televisioita, kännyköitä ja musiikkisoitimia."

Ja nyt mun osaamisalueelle, eli ostoslistaan. Kokosin listaan vain sellaisia juttuja, joille on oikeasti tarvetta.

Mulle


/ kello Daniel Wellington / kengät Crocs /huivi zalando / laukku: stockmann.com

Ihanalle kellolle olisi tarvetta. Daniel Wellingtonilta löytyisi sopiva.  Tänäkin talvena on tiedossa ulkoilua paljon, säästä riippumatta. Crocsin kengät ovat mun haaveenani. Sääli että mun miehellä on samanlaiset. Vai haittaako se? Te tiedättekin jo, että mulla on roosa kausi menossa. Malene Birgerin huivi sopisi mulle niin hyvin. Eikö? Ja koska tiedätte myös pakkomielteeni laukkuihin, lienee mahdotona toteuttaa haavelistaa ilman laukkua??? Pieni, musta, yliolan laukku multa puuttuu. Ja tässä olis kyllä potentiaalinen


meille


/ pellavapussilakanat H&M

Tässä kohdin on lyhyestä lista kaunis. Jos oikein hyvä alekoodi osuu kohdalle, ostan ne tummanharmaat pellavalakanat meille. Olkoon ne sitten jolulahja multa meille.


Hänelle:/ takki zalando / 
hattu house of brandon / lompakko stylepit

Mun mies arvostaa laatua. Hän ostaa vähän, mutta kunnollista. Hänelle Hankkisin ihanan duffelitakin. Siistimpi "kaupunkitakki" olisi nimittäin tarpeellinen. Myös uusi lompakko olisi hyvä vaikka joululahjaksi. Ja pipoja, niitä tarvitaan aina.
Kaikki kuvat on lainattu linkitetyistä verkkokaupoista!!


Tässäpä mun ostoslistsani Black Friday:ta varten!

Kommentit

 1. Sen verran monta vuotta olen ulkomaankauppaa harrastanut, että jenkkiäiset alepäivät on tuttuja :D
  Ei täällä ihan samoihin aleprosentteihin päästä, mutta alet on aina alet kuitenkin. Taidankin osallistua myös haasteeseen, ylimääräinen joululahjaraha olisi enemmän kuin mukavaa!
  Ja tuo musta laukku, kävin sitä outletissa (Pariisissa) hiplaamassa, mutta en sitten kuitenkaan ostanut. On ihana, mutta aavistuksen pieni kaikelle mitä hippaloihin tarvii mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle nää jenkkikaupat on vielä ihan uus tuttavuus.. Mutta kerrankos sitä laajentaa reviiriään :D
   Mä en oikeastaan tienny minkä kokonen toi laukku on (kunhan nappasin kuvan). Mutta oon huomannut, että mikään ihan pieni laukku ei oo mua varten.. Nyt saattaapi yksi sopiva yksilö olla kotimatkalla :D

   Poista
 2. Noi Crocsit on niin parhaar. Suosittelen lampimasti. Eika musta haittaa vaikka sun miehella on samanlaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi crocsit on kyllä ihanat! Ja oon kuullu niistä pelkkää hyvää!

   Poista

Lähetä kommentti