kausivärit???

Talvista keskiviikkoa sinne ruudun toiselle puolelle!

Sitä mä vaan tässä aikani kuluksi pohdin, että olenkohan ainut kenen mielestä ihmisellä pitää olla eri väriset laukut kesäksi ja talveksi? Eli siis talveksi tummempia värejä (mustaa, konjakkia) ja kesäksi sitten niitä vaaleita? Mulla on tosin värirajotteita myös vaatteiden suhteen. Nimittäin sama juttu on esimerkiksi housujen ja paitojen suhteen. Pystyin hyvin pitämään Barcelonan reissussa vaaleanpunaisia chinoja, mutta että olisin istunut ne päällä lentsikassa matkalla suomeen. Ei pystynyt.

niin talviasu...


talvi ja kesävärit
kesävärit...
 
"Kausiväreistä" Sinapinkeltaista en sitten pysty pitämään kesällä, mutta näin talvella se on yksi mun lemppareista. Ja sitten taas valkoiset paidat,ne on kesällä jees mutta näin talvella ihan nou nou. Ihme kyllä vaaleanpunaiset yläosat menevät kesällä ja talvella. Että mikäköhän logiikka tässäkin sitten on? Raidallisista vaatteista voin pitää vain niitä tummansinipohjaisia (vaaleilla raidoilla) vaatteita. Ja jos vielä listataan ympäri vuoden sopivia värejä, niin mun listalta löytyy army-vihreä (kuten keskimmäisessä kuvassa), petrooli ja farkun sininen. Näitä voin pitää koska vaan.

löytyykö ruudun takaa muita yhtä rajoittuneita persoonia?

ps. poikkeus selvästi vahvistaa säännön; sitä mudan väristä laukkua (vai mikä on oikea nimi tolle värille) voin mainiosti pitää näin talvella. Vai johtuuko poikkeus siitä, että laukku on uusi?

ps2. jos joku ihmettelee hiusten äkkinäistä kasvua, niin kerrottakoon että kuvat on tosi tosi vanhoja (arkistojen kätköistä)!

Kommentit

 1. Kyllä minäkin erittelen värit talveksi ja kesäksi. Ja tietysti muutenkin erottelen kesävaatteet talveksi pois. Kesävaatteisiin kuuluu vaaleat ja valkoiset vaatteet.
  Kyllä tähän pimeään vuodenaikaan kuuluu mahdollisimman synkät vaatteet!
  Tuo alin kesäkuva on kyllä ihana, siinä on sävyt kohdillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän valkoinen ehkä vähän paremmalta näyttää rusketusta vasten 😄 Alimmaisen kuvan asu on kyllä super mieluinen!

   Poista

Lähetä kommentti