jospa kuitenkin...

Hahaa,

vain naisella on oikeus muuttaa mieltään asioiden suhteen nanosekunnissa... Ja niin mäkin teen just nyt.. Pähkin asiaa kokonaisen päivän (en nyt sentäs koko ajan). Mutta, koska sain päivän asusta kerran kehujakin, niin eikun eetteriin vaan. Onpa ainakin joku vertailukuva, jota voi töllistellä muutaman kuukauden päästä.. Töllistellä nimittäin sitä, onnistunko kaventamaan hitusen vyötäröä.. Se taitaa olla ainut kohta tässä kropassa joka kaipaa akuutisti jotain muutosta!! So far so good. Laihis on mennyt hurjan hyvin. joka päivä tasaisesti vähän miinuskaloreita. Kyllä tää varmaan tästä (ja huomenna sitten parutaan vaa´lla kun en ookkaan laihtunut).

Mutta asiaan siis. Päällä tänään henkkamaukan sukkikset. Nää oli siinä nettiostoskorissa (kauheesti muuta mainittavaa sieltä ei oikein kotiutunutkaan..). Hyvät päällä (toim huom, lahkeen mitta riittävä....). Hame cittarin alelaarista. Neule henkkamaukkaa. Ihanan rentoa, mutta silti naisellista. Olen tainnut löytää sisäisen daamini! Yes.



Tää päivä on ollut kohtalaisen aktiivinen. Yks jumppa (olin rääkkääjänä), tunnin lumityöt ja arkiaskareet päälle. Aikas paljon aktiviteettiä. Eiku menaiset kainaloon ja kohti omaa sänkyä. Jotain "mä tartten" listan tapaista tulossa varmaan viikonloppuna. Ja ehkä pieni kurkkaus tulevan wc:n maailmaan.. mutta ennen sitä,

ihanaa perjantaita (joo joo, se on vasta huomenna) kamut!


post signature

Kommentit

Lähetä kommentti