rennompaan reeniin..

moiks.

Kirpakkaa tiistaita! Tänään taitaa olla talven eka ns. kunnollinen pakkaspäivä.. Meillä on mittarin  viisari huidellut - 15 asteess. Mutta siltikin ajateltiin ihan kohta porhaltaa pojan kanssa luistelemaan. Just nyt ajatus raikkaasta ulkoilmasta tuntuu parhaimmalle mahdolliselle!! Illalla (tai vähän myöhemmin) voikin sitten hörppiä kupin kuumaa kaakaota vaahtiksen kera... Urheilu siis kannattaa :d

Kuten jo viime postauksessa mainitsinkin, sain vihdoinkin ostettua uusia treenikamppeita. Ne olikin ainoat "oikeat" tarpeet mun vaatekaapissa. Voitteko kuvitella, en ole ostanut alesta yhden yhtä riepua ( eli tavallista vaatetta), sukkiksia ja kalsareita ei lasketa.. Vähänkö olen ylpeä itsestäni..

Uudet reenikamppeet on löydetty paikallisen urheiluliikkeen alesta. Ekan käyttökokemuksen perusteella voin vain hyristä tyytyväisenä.. Varsinkin housut ovat ihanan pehmeää matskua.. Ja turkoosi väri passaa mulle loistavasti... Alimman kuvan huivi, se on siitä henkkamaukan paketista. Kannatti odottaa alea, huivin hinnasta kun lähti - 50% pois. Me so happy!


Nyt toppatamineet päälle ja kohti kirpakkaa pakkasiltaa!

Pus <3

post signature

Kommentit

  1. - 15 kuulostaa pahalta ja luistelu vielä pahemmalta :D No ei, teillä on varmasti oikeen hauskaa ja se kaakao ja vaahtis on kyllä melko hyvä syy luistella tappopakkasessa ;)

    Täytyy kyllä myöntää et kunnon pakkaslenkin jälkeen se hyvä fiilis mikä tulee aina liikunnan jälkeen on kyllä huipussaan. Potenssiin kymmenen jopa, sitä on niiiin ylpeä itsestään.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti