Tortturalli...

Nyt se torttujen mussuttaminen nimittäin alkoi. hei vaan kiloklubi ja laihis. Tänään on syöty niin terveellisesti (tämä on sitten sarkasmia) että ihan itseäkin hirvittää. Mutta on ne Runebergin tortut vaan hyviä. Ja ens viikolla on sitten laskiaspullien vuoro. Täytyyhän sitä herkkuja olla, kun saadaan vieraita oikein yökylään.

Viikonlopun vähät suunnitelmat meni sitten ihan uusiksi. Ei autoajelua, uimista, kahvittelua tai muutakaan. Meillä sairastetaan, joten ollaan vahvasti kotona. Ja levätään. Itse tosin ajattelin tän sairastuvan jättää huomenna hetkeks. Mulla on sovittu treffit rakkaan kaverin kanssa ja suunnataan yhdessä kirpparikierrokselle. Vakaa aikomus on hemmotella itseäni myös rauhallisella kahvihetkellä.

Kokeilin tänään päälle mulle ei niin omaa vaatekappaletta, nimittäin paitapuseroa. Ja vieläpä valkoista. jostain syystä ei vaan tuu pidettyä vaaleita vaatteita.. Mutta ihan kiva kombohan tosta neuleesta, farkuista ja paitapuserosta tuli. Eikä tullut edes kylmä.Nyt nostamaan poika omaan petiin nukkumaan. Pieni potilas kun uuvahti tuohon sohvalle! Kivaa perjantaita sulle. Ja muistahan syödä torttui.

post signature

ps. muutama postausidea odottaa sopivaa hetkeä toteutukseen..

Kommentit

  1. Mmmm, Runebergin tortut on ihan parhaita ! Ei niitä voi vastustaa, mäkin taidan sunnuntaina joutua sellaisen syömään :D Aika tuhtia tavaraa vaan. Eikä niissä laskiaspullissakaan mitään vikaa ole.

    Paranemisia pienelle potilaalle :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti