mamma (pien)sisustaa

Heippa hei,

helmikuun viimeistä viikkoa viedään! Jei. Olen ollut viime aikoina erityisen sisustusvimman kourissa. Kyytiä on saanut olohuoneen järjestys, vaatekaapit ja tekstiilit.  Just äskön saatiin valmiiksi pieni sisustusprojekti keittiössä. Tästä ehkä myöhemmin.

Mutta otsikkoon. Kävin tänään kodin ykkösessä hakemassa vähän verhotarvikkeita. Tai lähinnä kiinnitysmekanismeja yms. Samalla ostin pientä sisustustilpehööriä kotiin. Tulppaanit - edullinen tapa tuoda kotiin tunnelmaa. Ja tyynynpäälliset.. Kuvan päällinen löytyi alelaarista. Ja se sopii olkkarin sohvalle kuin nakutettu. Keittön kaitaliina taas on kevään uutuksia (Anno). se on syötävän suloinen. Kaveriksi sille sopisi ikean brårkig-kulho. Että jos joku on menossa ikeaan, niin mulle voisi ostaa yhden setin noita... Mies kun oli viimeksi sitä mieltä että meillä on ihan riittävästi kippoja ja kulhoja (häh??? Aina mukaan mahtuu yksi).
Tällaisia keväisiä päivityksiä meidän olkkarissa ja keittiössä!! Seuraava projekti onkin meidän makkarin verhot.. Ne olis ompelua ja kiinnittämistä vaille valmiit!


Ihanaa viikkoa!


ps. Oisko jollain käyttöä S-kokoiselle tikkitakille (musta). Taidan luopua omastani, se kun ei ihan ookkaan mun tyylinen takki.

Kommentit