viikon vinkki

Heipsis!

Kovasti näyttää tämän viikon postauksista tulevan ostospainotteisia. Tsori siitä. Mihin katosi se "en osta mitään"-yritys. Kyllä kotona hengailu on vaan vaarallista. Täytyy vissiin antaa luottokortti miehelle töihin. Ei tuu sitten törsäiltyä.

Mutta joo. Täällä ollaan taas pirteällä fiiliksellä. Käytiin eilen tuulettumassa hoplopissa. Reissu oli palkinto pojalle hyvästä käytöksestä (sarjassamme lahjontaa...). Ja olipa kerrassaan kiva päivä! Pyörähdettiin samalla vähän kaupungissa. Herra "melkein kuus veelle" piti ostaa kauluspaita kevään juhlia varten... Olipa siinäkin operaatiota kerrakseen. Joku ei nimittäin ollut ihan sovitustuulella. Huoh. Allekirjoittanut sen sijaan oli. Bongasin veromodan rekistä (mainoksen uhripa hyvinkin. Mä oon niin helppo), perustoppeja. Juurikin niitä casualeja, joiden perään olen täälläkin kaipaillut.

Toppi on viskoosia ja hinta ei päätä huimannut, vajaat 13 euroa. Kun kerran hyvän mallin löysin (löysä, mutta ei teltta), ostin kaksi (valkoisen til). Jäin vielä kaipaamaan puuterin/turkoosin väristä toppia, mutta nyt ei ainakaan ollut sen värisiä tarjolla. Rakastan paidan pitsisiä yksityiskohtia. Sopivan herkkää, mutta ei liian imelää. Ja tämä ei sitten ole sponsoroitu postaus!Postiluukusta tipahti tänään myös täydellinen kesämekko. Siitä lisää huomenna.  Ja se uusi laukku odottaa myös noutoa. Hups vaan. ja mitäänhän en taas ole ostanut.

nyt niiden arkisten juttujen pariin.

ps. onkohan mulla jotenkin ihan liikaa aikaa... Leikin nimittäin juuri kotikampaajaa. Lopputuleman näette joskus (ihan hyvä siitä tuli, ei tarvii sentäs pipo päässä kulkea).

Kommentit