pallot pimeyteen

moikka,

eilen oli jokseenkin kiirus päivä. Asioiden hoitelua, kaupassakäyntiä jne. Ehdittiin muksujen kanssa piipahtamaan myös kirppiksellä (sen saldosta myöhemmin) ja sisustusostoksilla. Ne suoritettiinkin niin eksoottisessa paikassa kuin tokmanni. Ja sieltä olis kuulkaas löytynyt vaikka mitä. Saattaapi olla, että teen sinne siis vielä uusinta käynnin.

Tällä kertaa mukaan tarttui pallovalot. Munhan piti ostaa ne ulos. Mutta mutta... jostain käsittämättömästä syystä ostin (siis ihan tietoisesti) ne sisälle. Ja voi vitsit kuin kivat ne onkaan. Bonusta siitä, että mieskin tykkää. Heti tuli alakerran olkkariin vähän kotoisampi fiilis (edelleen kriiseilen sen kanssa). Alakerassa onkin muuten taas harrastettu ihan pientä mööpelirallia... ja tämä johtuu siitä nojatuolikuumeesta.  Mutta siis pallovaloihin takaisin. Hinta-laatusuhde näissä on tosi passeli. Pallerot kun maksoivat 10 eskoa. Saattaapi siis olla että hankin samanlaiset vielä meidänkin makkariin. Ja ehkä lastenkin huoneeseen. Sitä en tietty pysty tässä kohdin sanomaan, kuinka kestävät nään on. Mutta onneksi hinta on passeli. Tykkään myös tuosta patterikäyttöisyydestä. Se tuo vähän enemmän vapautta pallojen sijoittelun suhteen.Sisustustunnelmissa mennään siis vahvasti. Seuraavaksi kuitenkin saunan suloiseen lämpöön.


ihanaa lauantaitaps. huomenna tai viimeistään maanantaina juttua mun kirppislöydöstä.
ps 2: onko kellään kokemusta niistä Annon pallovaloista? onko hyvät? sopivatko ulkokäyttöön???

Kommentit

 1. Hmm.. tarkoitatkohan niitä, mitkä meilläkin on :D
  Ne nyt on ainakin seilannut parvekkeella, terassilla, olohuoneessa, juhlavaloina ja nyt poitsun huoneessa.. Kestää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos ne on nämä...


   ja huomasin juurikin, että tekstissä mainitaan ihan selvällä suomella, että valot sopivat myös ulkokäyttöön. jeps. jos keskittyisi lukemaan ennen ku avaa suutaan :D

   Poista
 2. Pallovalot on ihana, meillä on makkariin ostettuna sellaiset. Vielä tosin laatikossa, mutta tänään haetaan koukku ja verkotkin siliävät paikalleen tänään vielä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti