pikku juttuja

Heipparallaa,

perjantaita elellään. Huomenna, tosi tosi aikaisin aamulla, olisi lähtö Helsinkiin. Tänään ohjelmassa onkin pakkaamista. Hieman haastetta tuo se, että matkustan pelkillä käsimatkatavaroilla ja paluumatkan suoritan lentsikalla... Mä kun olen tottunut matkustamaan kauhean vaatearsenaalin kanssa... ja nyt sitten pitäisi osata pakata oikein fiksusti. Myös nesterajoitus tuo omat ongelmansa (piilarinesteet....)! Haastetta kerrakseen edessä :D Tälle päivälle ohjelmassa on myös "operaatio yölampun metsästys" lastenhuoneeseen. Mitään visiota mulla ei ole, minkälainen hommataan... Jospa herra kuus vee saisi päättää tämän asian :D Salaa toivon, että löytäisin myös edullisia leipälautasia... Nykyisellään kun lautaset on aina tiskissä...

Sillä välin kun suuret sisustusjutut odottaa toteuttajaansa (+rahoitusta), olen puuhastellut pienten tuunaushommien parissa. Liitutauluseinä keittiöön oli toteutuslistalla pitkään... Liitutaulutarrat kun ei vaan olleet kovin pysyvä + siisti ratkaisu. Vinkkinä muillekkin, ainakin biltemasta löytyy pieniä liitutaulumaalipurkkeja!! Meillä on muodostunut tavaksi suunnitelle tähän liitutaululle tulevan viikon ruuat... Pysyn sitten helposti kärryillä siitä, mitä minäkin päivänä pitää tehdä ruuaksi.
Samassa maalausinnostuksessa päätin tuunata meidän sähkökaapin oven, joka on paraatipaikalla eteisessä. Nyt siinä on kätevä muistitaulu, johon mulla on vakaa aikomus päivittää meidän perheen menot aina sunnuntaisin. Taululle saa hyvin myös muistilaput kiinni, sillä pinta on metallia ja magneetit pysyvät siinä hyvin kiinni.

taulu näyttää pyyhkimisen jälkeen aika epäkuvaukselliselta.. mutta ei anneta sen häiritä


Makkarissa ongelmana on olleet erinäiset puolipitoisten vaatteiden pinot... Ja roikuvat henkarit. Vaan eipä oo enää. Löysin laatikoista lojumasta ylimääräisiä koukkuja ja ruuvailin ne seinään kiinni. Nyt on kiva koota seuraavan päivän vaatteet valmiiksi roikkumaan nauloihin. Tai sitten ripustella ne puolipitoiset niihin.


tähän haaveilen vähän muhkeampaa petausta. Lisää tyynyjä?

Varsin pieniä, mutta piristäviä juttuja!!!!

Sitten kun jaksan ja viitsin, pitäisi vielä kiinnitellä yksi muistitaulu tähän työpisteen viereen kiinni.. Se kun on nojannut tähän työpöytään varmaan jo vuoden.. Mutta kun ei vaan muka saa aikaiseksi.

Mä palaan blogin pariin taas ens viikolla! Instasta voi tietty seurailla viikonlopun meininkejä, sillä varmasti jotain päivitän sinne puolelle.

Ihanaa viikonloppua sulle!

Kommentit

 1. Noi liitutaulumaalit on kyllä huippuja. Nykyään on myös tussitaulumaalia, se ei kyllä ehkä ainakaan omaan makuun ole yhtä kiva mutta vaikka pojan huoneeseen se olisi aika hauska :) Ja kiva idea noi koukut vaatteille, niille ei likaisille mutta käytetyille vaatteille kun on aina vaikea löytää sijoitus paikkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. liitutaulumaalit on kyllä kivoja. Mistähän vaan löytäis sopivia tusseja siihen käyttöön.. Aika monet tussit kun nappaa tohon maaliin vähän liiankin hyvin kiinni.. Minkälaista on tussitaulumaali? Ei oo mulle tuttu ollenkaan... Mutta kaikki tommoset piirustusjutut on kyllä kivoja lastenhuoneeseen.

   Tykkään ite kans noista koukuista... ne täyttää myös kivasti tota muuten vähän tylsää valkoista seinää!

   Poista

Lähetä kommentti