oodi namille

Olen rakastunut!

Nimittäin erääseen kuosiin. Harvoin diggailen mistään kuosista ihan satasella.. Tykkään kyllä esim meidän kahvikupeista joo, mutta kuosi ei saa aikaan mitään maailman luokan viboja. Mutta tää kuosi... Olen kuolaillut erinäisiä kippoja tästä sarjasta jo kauan. Ja yhden kaitaliinankin jo ostin. Se tosin makaa liinavaatekaapissa. Mä kun en jaksa pestä sitä koko ajan. Tällä hetkellä pöytäliinat (vast) pysyy meidän taloudessa puhtaana noin nanosekunnin. Mutta aiheeseen...

Pyörähdin eilen kodin ykkösessä lego-ostoksilla. Samalla pyörin vähän liinavaatepuolella. Ja oi mitä näinkään. namia!!!! Pyyhkeet olivat super edullisia, vain 3 eskoa kappale.. Joten pakkohan ne oli ostaa. Toivottavasti edullinen hinta ei ole enne laadusta!!!


Annon nami pyyhkeet on kyllä kivat. Niiden pariksi valitsin vielä harmaat pyyhkeet. Oikein kiva väripari! Tuosta kuosista tulee muuten mieleen pohjanmaa... Tuleeko muille sama mieleen?


No sitten ois vielä toinen sisustusjuttu. Tätä ei voi kyllä edulliseksi kutsua... Tai tavallaan ehkä joo. Nimittäin cittarilla on menossa sellainen keräilykamppis.. Leimoja paperiin ja sitten voit ostaa pentikin juttuja -50%.  Arvatkaa mitä ostin?
Olohuone on nyt tapettia vaille ready! Uusi torkkupeitto on saapunut! Wohoo! Ja vitsit miten siististi se mätsääkään noihin koristetyynyihin...

Materialistinen minä on nyt niin tyytyväinen! Nyt haavelistalla on enää (sen tapetin lisäksi) ne pellavalakanat! Joten joulupukki, jos nyt olet kuulolla, kirjaa toive ylös!

Toivottelen sulle oikein ihanaa viikonloppua! Mä ajattelin rentoutua illalla "vain elämää" sarjan parissa. Meinaatko sä katsoa sen?
Kommentit