pientä twistiä, kiitos!

Moikka,

taas ollaan maanantaissa! Erittäin tavallisessa sellaisessa. Ja mitä tekee tämä mamma? No pohtii tietty sisustusjuttuja (joo, mulla on liikaa aikaa). Olohuonehan se taas on tapetilla, mikäpä muukaan. Joko te kyllästytte tähän aiheeseen? Uudet verhot on nyt asennettu. Ihan toimivat joo (räikeimmät virheet on saatu korjattua). Mutta, jotain silti puuttuu olkkarin sisustuksesta. Mutta en keksi mitä. jotenkin tuo tila on valju. Ja haluaisin siitä kodikkaan. Nyt tarvitsenkin juuri SUN apua! Laitapa mulle kommenttilootaan ideoita, millä tätä tilaa voisi piristää. Uudella järjestyksellä (taas?), tauluilla, tapetilla vai jollain muulla? Mitään isoa budjettia mulla ei ole tähän laittaa (sitä nojatuolia odotellessa). Eli hankinnat voisi olla luokkaa edullinen juliste tai peitto tms. Ja vielä lisähuomiona. Talossa asustaa kaksi lasta, joten se vähän rajoittaa sisustamista :D

lähtötilanne on tämä:



Kuva on otettu sohvan takaa. Oikealle jää rivi ikkunoita, taka oikealla tupakeittiö. Vasemmalla laidalla on pönttöuuni ja sen vieressä käynti vierashuoneeseen + pätkä seinää. Etuvasemmalla taas on käynti kodinhoitohuoneeseen. Ehjää seinää on siis vain tuo tv-seinä. Ja se on ainut paikka johon telkun saa muuten sijoitettua! vinkkinä talonrakentajille, sijoittakaa niitä telkkupistokkeita useampaan kohtaan. Antaa vähän vapautta sisustukseen.



ja tällaista tunnelmaa haen


kuvat pinterest

oiskohan pesämäinen tunnelma oikea sana?

Mietin tässä, että pitäiskö sohva kääntää vielä kertaalleen ympäri, tuohon ikkunan alle. Silloin siitä olisi esteetön näkymä pönttikseen. Samalla sohvapöydän saisi sohvan eteen. Mitä mieltä sä oot? Säkkituoli lähtee ainakin johonki muuhun tilaan. Sohvasta ja sohvapöydästä pidän, samoin verhoista. Teevetaso, no se on myös ihan ok. Mutta mitä tähän lisäksi?


Nyt rakkaat lukijat, vinkkejä kehiin!!!

Kommentit

  1. Kauniita fiiliskuvia! Sisustuksessa en osaa oikein auttaa, en ole siinä mitenkään päin hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. fiiliskuvat on kyllä tosi ihania.. Mutta kylää tää toteutus lapsiperheessä on vähän hankalaa... Asettelet tyynyt sohvalle ja lelut koriin, viiden minsan päästä saat olla taas keräämässä ne lelut ja laittamassa tyynyt :D ja kynttilöistä ei voi edes haaveilla :D Että ehkäpä jatkan vaan haaveilua!

      Poista

Lähetä kommentti