pois mukavuusalueelta

Heipsan!

Jätetään edellisen postauksen sisustusongelmat unholaan ja keskitytään välillä johonkin muuhun. Sisustusvinkkejä saa pitää toki käydä heittämässä edelliseen postaukseen!!!

Tänään olen poistunut omalta pukeutumisen mukavuusalueeltani rajusti. Minä ja valkoinen kauluspaita, me ei olla kavereita. Liekkö mulle jäänyt kamalat traumat eräältä Saksan työharjoittelujaksolta, jossa onnistuin saamaan kunnon spaghettikastikeroiskeet valkoiselle työpaidalle. Vai tunnenko vaan oman (sottapytty) perusluonteeni. No anyway. Vähissä on ne kerrat kun arkena puen valkoista päälle. Ja vielä vähemmän siis kauluspaitoja. Jotenkin ne on musta liian virallisia.

Tänään kuitenkin rikoin rajojani! Löysin kauluspaidan juhlavaatekaapin perältä. Se on hankinta 12 vuoden takaa. Ei liene pötypuhetta että valkoinen kauluspaita on klassikko! Paidan kaveriksi vielä siniset pellavahousut. Se on siinä.Ihan kiva kombo. Mutta ehkä liian virallinen? Ehkäpä yhdistän jatkossa valkoisen kauluspaidan vaikka niihin reikäisiin farkkuihin. Oiskohan sitten sopivasti klassinen meets rouhea tyyli valmis? Kekkasin tosin, että tuolla helman solmimisella saa vähän rentoutta asuun. Mutta tätä täytyy vielä pureskella.

Nyt mun täytyy mennä ebayn ihmeelliseen maailmaan etsimään sitä kaukolaukaisinta.

Huomenna  kerron teille vähän "säätövinkkejä"!

See ya!


Kommentit

 1. Minusta tämä on oikein kaunis kokonaisuus, klassinen ja simppeli.

  VastaaPoista
 2. Oikeen tyylikas. Mulla on valkosen kanssa sama ongelma. Ei tartte ku suunnitella laittavansa jotain valkosta paalle ni jo kaatuu jotain syliin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mies on kyllä kerran jos toisenkin ehdottanut mulle syöttölapun hankintaa syödessäni valkoinen paita päällä :D Ja punaviinistä mulle jää aina viikset :)

   Poista
 3. Hei! Löysin tänne blogiisi sattumalta ja jäänkin lukijksi!
  Asusi on oikein kaunis ja tyylikäs!
  Tervetuloa kurkistamaan myös minun blogiini:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lämpimästi tervetuloa Sari!!! Ja kiitos mukavasta kommentista!

   Poista

Lähetä kommentti