pientä kivaa kotiin

Heipsan taas!

Nyt ollaan turvallisesti kotona ja reissut reissattu hetkeksi. Tänään on palattu normi arkeen. Tosin sillä erotuksella, että eskarilaisella on lomaa... Ja me nukuttiin yhdeksään asti. Tätä ei tapahdu melkein koskaan. Kaivoin kameran laukusta siivouksen päätteeksi ja nappasin kuvat pienistä ostoksista, jotka reissussa tein. Olenko muuten ainut mamma kenellä menee hermot tähän jatkuvaan tavaroiden paikoilleen laittamiseen??? Nanosekunti ja tavarat on taas pitkin poikin huushollia!!

Mutta niihin ostoksiin. Instagramin seuraajat tietävätkin että piipahdin Ikeassa maanantaina! Pientä luksusta mulle, nimittäin olin ihan yksin liikenteessä! Kiitos vaan lapsenvahdeille. Ikeasta olis tietty tarttunut mukaan yhtä jos toista, mutta aika pieniä juttuja ostin. Kävin kyllä koeistumassa nojatuoleja.. ja voi että mua edelleen himottas se yksi nojatuoli (klik). Varsinkin kun korituolihomma meni penkin alle.
Koristetyynyjä, no niitä ei kai koskaan voi olla liikaa??? Rakastuin ihan hulluna tuohon kuosiin. Niin ihana! jotenkin tommonen lappalaishenkinen?? Tää on jotain Ikean "limited edition" sarjaa, johon kuului myös pussilakanoita. Ne oli ihan super kauniit. Sydän verellä jätin ne kuitenkin kauppaan. Just nyt kun budjetti ei taipunut enää pussilakanoihin. Mutta joulupukki, jos kuulet, tässä olis yksi lahjatoive!!!

 En ostanut pussilakanoita en, mutta jotain muuta kuitenkin. Nimittäin kaitaliinan. Oikeasti tämä on pellavapyyhe, mutta kokonsa puolesta (60 x 150cm) sopii loistavasti meidän neliönmalliseen pöytään. Tästä tulee meidän ns juhlaliina.... Arkena kun kaikenlaiset liinat on just nyt vaan aika haastavia. Lähipiiri kyllä tietää miksi, muut voi sitten arvailla syytä :D  Liina on siis samaa sarjaa tuon tyynynpäällisen kanssa. Toistelenko itseäni jos sanon että ihana kuosi???


Kävin myös vähän tavallisemmassa "sisustusliikkeessä", nimittäin tokmannilla. Kuvan tabletit on sieltä. Mätsäävät ihan loistavasti meidän keittiöntuolien uusiin päällisiin. Materiaaliltaan ne on jotain muovin tyyppistä. Sopiva materiaali siis lapsiperheeseen (=helposti puhtaana pidettävä). Ostin sieltä myös yhden kynttiläjutun. Siitä postailen erikseen. Niin loistava hankinta!!! Mies tosin naureskeli eilen illalla, kun otin kuvia siitä hankinnasta, että tostako meinaat tehdä postauksen :D Innostuksen kohteet kullakin!Uutta on myös lastenhuoneen taulu. Kehys on ikeasta ja kuva varmaankin kodin1:tä (saatiin kuva lahjaksi). Tänään olisi vielä tarkoitus kiinnitellä kuva paikoilleen + yksi toinen juliste. Sitten lasten nukkari alkaakin olemaan valmis!! Eskarilainen sai itse muuten valita tuon kuvan!!! Loistava valinta!Mitäs sun uuteen viikoon?? Syyslomailetko vai painatko töitä?


ps. taidan leikkiä tänään kampaajaa ja leikata sen otsiksen.

Kommentit

 1. Oi kun kiva tyynynpäälinen. Täällä painetaan töitä, vaan on kivempi olla töissä kun on hiljaisempaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu!!!
   Niinhän se menee, että silloin ku muut lomiailee on työnteko tehokkaampaa kun ei puhelimet soi!

   Poista
 2. Joo mulla ainakin menee hermo kun mikaan ei pysy siella minne sen laittaa.
  Jos kiinnostaa niin facebookissa on "uus" ryhma Bloggaajien Blogiyhteistyöt - BB-kamut jos kiinnostaa liittya. Itse en oo viela kovin aktiivisesti ollu mukana mutta vaikuttaa musta kivalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos tosta FB vinkistä!!! Laitoin liittymispyynnön tohon ryhmään!

   Hyvä että muillakin menee hermot :D

   Poista

Lähetä kommentti