kesäkassi2015

Olen tässä jo tosi pitkän tovin haaveillut vaaleasta käsilaukusta. Juuri sellainen multa puuttuu (hei, älkää naurako siellä..)!!

Kuva kertoo varmaan enemmän kuin tuhat sanaa... Muutama varteenotettava vaihtoehto (sitten kun olen voittanut sen lottovoiton) kesäkassiksi vuonn 2015.




kesäkassi2015



Ihan entien himoitsen tuota By Malene Birgerin laukkua. Jos se on siis riittävän pieni (täytyy tarkistaa mitat). En halua mitään jättisäkkiä... Kävin kurkkimassa laukun hintaa ja se on siinä 240 €:n tietämillä. Aika paljon, ottaen huomioon että vain kädensijat on nahkaa. Toisaalta, maksaahan vuittonikin yli tonnin. Ja siinä on nahkaa vaan ne kädensijat. Mähän himoitsin jo viime vuonna sitä Agrippa-laukkua. Nyt olisi tullut ihan täydellinen väri markkinoille.

Marc By Marc Jacobsin laukun keräsin kollaasiin sen värin vuoksi. Jos laukku on nahkaa, sen värin pitää olla "taupe". Marjan blogissa on erilainen laukku samassa värissä. Ja voi että miten kaunis. Mutta. Se hinta. Yli 425 euroa. Auts.

Sitten olis se Michael Michael Korsin laukku. Väri olisi ihana (sopivan vaalea). Vähän mietin, kyllästyykö tuohon MK- logoon. Mutta muuten olisi oikein passeli. Hinta on muuten aikalailla sama kuin Malene Birgerin veskassakin.


Laukkuja plärätessäni muuten huomasin, että pelkät keinonahkalaukutkin on jo ihan törkykalliita. Huh. Mikä niissä oikein maksaa?

Tässähän olisi oiva äitienpäivälahja minulta-minulle...

Minkä laukun sä ostaisit? Vai olisiko sulla vinkata jotain muuta hyvää vaihtoehtoa vaaleasta laukusta?


Ihanaa lauantai-illan jatkoa sulle!

ps. olen laittamassa kesäkassin tieltä pari laukkua myyntiin.. Eli jos jollain on hakusessa longchampin yliolan laukku tai isompi ruskea nahkalaukku (merkki Sara Berman), niin pysykäähän kuulolla.

ps2. naputtelin tämän postauksen jo eilen ja yön yli nukuttani olen melko varma, että mun on IHAN pakko tilata toi Malene Birgerin laukku kotisovitukseen.  House of Philia blogissa oli muuten hyvä alekoodi Isa Couture verkkokauppaan, joka myy noita laukkuja. Harmikseni kaikki oli jo myyty...

Kommentit

  1. Minullahan oli aiemmin keväällä tuo sama ongelma, paljonko maksan muovilaukusta? Mutta odotus palkittiin, ja sain kuin sainkin havittelemani laukun siihen hintaan minkä siitä suostuin maksamaan. Mutta periaatteessa pysyn nahkaisissa, ja kipurajakin on aika matalalla. Odottelu ja kyttäys yleensä viimein palkitsee lähes kaikissa hankinnoissa. Yleensä päätän jo etukäteen hinnan, minkä suostun mistäkin maksamaan.
    No anyway, kaikki kuvan laukut näyttää ihanilta! Olen todella varovainen vaalean laukun käyttäjä, suurin syy on se, että olen myös aika huoleton, ja en kestäisi suttuisen näköistä laukkua. Niinpä pysyn tummemmissa väreissä. Mutta yksi vaalea kaapista löytyy, palaan siihen myöhemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samojen asioiden äärellä siis pohdiskellaan :D päädyin sitten tuohon by malene birgerin laukkuun. Teen siitä postausta jossain vaiheessa.. Pitää kai sitä naisella yks "luksuslaukku" olla :D

      Poista

Lähetä kommentti