tuolia vailla

Yläkerran aula on edelleen vähän vaiheessa, ainakin sisustuksellisesti. Sen toisessa päädyssä on "telkkarinurkkaus" ja tässä toisessa päädyssä työpiste. Pitkään tässä työpisteellä oli tuolina yksi ruokapöydän tuoleista. Mutta nyt siirsimme tuolin sen varsinaiseen käyttöön ja ollaan yhtä tuoli vailla. Tuolin lisäksi täytyy hommailla pari julistetta. Mutta se onkin jo toinen postaus se.

Joku alla olevista voisi olla sopiva! Hintaa ei saisi olla paljoa (tietenkään). Ja mitään designia en kaipaa. Työpöytä on tehty muuramen valkoisesta levystä + mustista pukkijaloista.

kuva: Ikea
kuva Jysk

kuva Jysk


kuva: EllosEniten omaa silmääni miellyttävät (ja lompakkoa myös) Jyskin toiseksi ylimmäisenä oleva tuoli sekä Elloksen tuoli. Molemmat ovat muotokieleltään tosi samanlaiset. Elloksen tuolin jalat tosin pitäisi olla ehkä valkoiset tai sitten mustat. Mutta turkoosi tuoli olisi kiva ja sopisi sohvan sävyihin.

Olisko sulla mielessä jotain sopivaa (työ)tuolia mun blogauspisteeseen? Ne kamalat rullilla olevat työtuolit on sitten ihan nou nou :D

Nyt olis kaikki budjettiystävälliset vinkit tervetulleita!

Kivaa uutta viikkoa! Mulla yrittää flunssa iskeä päälle ja parhaillaan arvonkin lähtiskö salille vai nou!

Kommentit

  1. Noi Jyskin tuolit on niin ihanat! Voi kunpa joskus päästäisiin rakentamaan että saisin oman tuolin ennen kuin koko mallisto loppuu :D
    Kuva aulasta olisi muuten kiva!

    VastaaPoista
  2. Sun pitää ostaa jo valmiiksi noi tuolit! Mites teidän raksaprojekti muuten etenee??? Löysin muuten tän postauksen kirjoittamisen (jonka ajastus meni siis pipariksi) vielä kauniimmat tuolit... Saas nähdä raskitaanko ostaa niitä!

    Kirjottelen tässä jossain vaiheessa jonkunlaisen postauksen aulasta. Joten coming up!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti