Dear Santa

No niin, nyt kun joulukuu kolkuttelee ovella, lienee hyvä hetki kirjoittaa joulupukille. Elikkäs seuraa lahjatoiveita miehelle ja muille jotka syystä tai toisesta haluavat lahjoa mua :D Epäilen, että lahjapakettien saldo tulee olemaan tasan kaksi tänä vuonna. Yksi lahja tulee mieheltä ja toinen sitten minulta-minulle (Arvaatteko muuten mitä se voisi olla, pienenä vinkkinä sanottakoon että se ei löydy tästä listasta).







1. My Saaga hela / Kalevala Koru

2. Pandora-rannekoru / Pandora

3. salikengät / Nike

4. Rosemunde silkkitoppi /stockmann.com

5. alustoppi / Odd Molly


Naisella ei kai koskaan voi olla koruja liikaa? Vai voiko? Omalla haavelistallani My saaga- sarjan helmihela (1) on keikkunut jo kauan. Muita sarjan heloja multa jo löytyykin, mutta tämä mahtuisi hyvin joukkoon mukaan.  Toinen lahjalistalta löytyvä koru olisi Pandoran rannekoru (2). Siihen saa käy hyvin myös nuo Kalevala Korun helat. Tykkään kovasti korun yksinkertaisesta ja ajattomasta muotoilusta. Tällä hetkellä multa löytyy korun Kiina-versio. Mutta mielelläni ottaisin ihan aidon tuotteen (aito kun saattaapi olla aavistuksen pitkäikäisempi versio...)

Joululahjalistan ainut oikeasti tarpeellinen asia on salikengät (3). Nykyiset ovat ajalta miekka ja kilpi (noin neljä vuotta vanhat) ja sen kyllä huomaa. Nyt olisi oikeasti aika päivittää uusiin kenkiin. Jos pukki ei raaski molempia kenkiä ostaa niin toinenkin riittää.. Voisin maksaa sen toisen ihan itse :D 

Tällä hetkellä haaveilen myös laadukkaista aluspaidoista (4&5). Olen kehittänyt itselleni pakkomielteen, että paidassa olisi oltava pitsiä ainakin helmassa. Ööh. Ei ihan helppo nakki! Rosemunden topit taitavat olla hinta/laatusuhteeltaan tosi hyviä? Odd Mollyn toppi olisi taasen silkaa luksusta arkeen :d Eli jos pukki on äveriäällä päällä, niin vink vink. 

Tällaisia toiveita mulla! Toivelistalle lisäisin myös lahjakortin kampaajalle (tai johonkin muuhun hemmottelujuttuun). Siitä lahjakortista vaan ei saanut nättiä kuvaa... 

Mitäs sun joululahjalistalta löytyy? Huomasitteko muuten, että mun listalla ei ollut ainuttakaan käsilaukkua (pienet sille)? 



Kommentit

  1. Onneksi naisella on oikeus muuttaa mieltään, myös lahjojen suhteen, noin kolmetoistatuhatta kertaa ennen joulua! Mahtuu se laukkukin sinne vielä..
    Nimimerkillä Lahjalistaa jo kolmasti muuttanut :D

    VastaaPoista
  2. Naulan kantaan; pidätän oikeuden muutoksiin 😜😜😜

    VastaaPoista

Lähetä kommentti