"Pikkulipsahdus"

Arvaatteko miten noloa on tunnustaa 16. Ostoslakkopäivänä, että on tehnyt vähän isomman sortin lipsahduksen. Joo-o. Tästä lipsahduksesta on saatu töissä hyvät naurut.... Kai se täytyy tunnustaa, ettei musta oo minkään sortin lakkoilijaksi.

Muistatte varmaan, että lupasin itselleni palkinnon jos selviän puoli vuotta ostamatta mitään. Kävi sitten niin, että tuo palkintolaukku ( tosin eri värissä ) oli -50% alessa.. Sitten järkeilin etten mitenkään raaski ostaa laukkua normi hinnalla kun sen nyt sai noin halvalla ( naisen logiikka you know)! Ja se oli sitten menoa!

Eilen sain tämän kaunokaisen. Ja tykkään laukusta niin paljon! Edellinen birgerin laukku oli laadultaan huono. Toivottavasti tämä on kestävämpi yksilö... Eilen illalla jo kokosin polyvoressa kollaaseja laukun ympärille. Se sopii niin hyvin kaikkeen ❤️❤️ uskaltaakohan tota laukkua vaan käyttää näin kovilla pakkasilla ettei se mee rikki??Mitäs tykkäätte mun uudesta aarteesta? Tämän johdosta pitää kyllä pari laukkua laittaa kiertoon.... 

Nyt taas yritän olla lipsumatta ostosrintamalla. Tänään tosin jo meinasin ostaa yhden pipon Prismasta... Mutta sinne se jäi hyllyyn huutelemaan mun nimeä!

Kivaa viikonloppua sulle!

Kommentit

 1. Tykkään laukusta kovasti! mitä sille sun ekalle yksilölle siis kävikään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin laukku on ihana! Se eka yksilö rupes hajoamaan noista nahkavahvikkeiden saumoista :( Toivottavasti nykyiselle ei käy samoin. On nimittäin niin ihana laukku etten halua luopua siitä (enää)

   Poista
 2. No pitäähän sitä joka vuosi aloittaa uudella laukulla!
  Nimim. postia odotellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pitää tietenkin aloittaa. Ja varsinkin kun vielä noita laukkuja mahtuu säilyttämään :) Nyt kyllä (ihan oikeasti siis) täytyy skarpata näitten ostosten suhteen. Kirjauduin jo ulos muutamalta nettisaitilta. Seuraavaksi deletoin suoraan kaikki mainoskirjeet :D

   Ja hei, sitten postausta siitä uudesta laukusta kun se tulee! Laukkuja on niin kiva fiilistellä!

   Poista

Lähetä kommentti