Möpeliralli osa 2, uusi makuuhuone

Mööpelirallin seuraava osa käsittelee meidän uutta tai jos tarkkoja ollaan, vanhaa makuuhuonetta. Se sijaitsee alakerrassa ja on kooltaan huoneista pienin. Mahdollisesti tuleva makkari on ollut tässä käytössä myös ennen yläkerran valmistumista, joten mikään uusi juttu siellä nukkuminen ei ole.

En haluaisi millään luopua yläkerran makkarista. Mutta järkevästi ajateltuna muksut tarvitsevat enemmän tilaa kuin me (leikit kavereiden kanssa, teini-ikä jne). Niinpä tuntuu hyvälle ajatukselle muuttaa pienempään huoneeseen.


Kuvissa  tn. tuleva (ja vanha) makuuhuone vuodelta 2013. Kattolamppu saa kyytiä. Ja värimaailma tulee olemaan jotain muuta kuin vihreää!


Mitään pintaremppaa huone ei tarvitse. Oikeastaan vain vaatekaapit pitää siirtää eteiseen (pikkujuttuja..). Nykyisin kaapit sijaitsevat kuvan oikeassa reunassa. Yksi hemnes-lipasto pitää kantaa ylhäältä alas.. Ja tietysti sängyt + yöpöydät! Uudet verhot pitää hankkia. Ja vaatehuoneen tavarat raijata varastoon (siihen tulevaan) ja vierashuoneeseen (siihen tulevaan). Parasta tässä huoneessa on ehdottomasti raakalautaseinä. Rakastan sitä vieläkin. Ja paljon. Mun mielestä se on ihana yksityiskohta! Tästä makkarista saadaan ihanan cozy ja tunnelmallinen!

Seuraavaksi mööpeliralli siirtyy vierashuoneeseen. Siitä lisää myöhemmin!ps. ja kyseessä on siis sama huone joka on tällähetkellä telkkarihuoneena/ vierashuoneena/ varastona.

Kommentit

  1. Tuo seinä on ihana! Kävin juuri Bauhausissa tsekkailemassa lautatapetteja, kun näin sellaisen Ikeassa. Meillä on nykyisessä asunnossa ärsyttävät muovikuvio seinät, eikä näiden tapetointi oikein ole vaihtoehto. Ehkä sitten jos päästäisiin muuttamaan, saisin oman "lautaseinän".

    VastaaPoista

Lähetä kommentti